söndag 25 april 2010

Kurs i tvåändsstickning


Var på min första stickkurs igår på Garnverket och på schemat stod tvåändsstickning. Det var verkligen jätteroligt, och inspirerande att träffa nya stickbekanta!

Men jag förstår vad kurshållaren menade med att tekniken är långsam och kräver visst tålamod. Det här är resultatet av tre timmars stickkurs...Inte så mycket att skryta över, men det gav mersmak och ikväll har jag påbörjat en vante eller kanske halvvante. Jag har inget mönster så vi får väl se vad det blir...

5 kommentarer:

 1. Vad avundsjuk jag blir nu! Jag vill också gå på kurs! Jag har inte sett någon här i Göteborg nu io det närmaste. Resultatet blev ju kanon! Det blir så himla fint!

  SvaraRadera
 2. Vad du är duktig, snyggt blir det, ha en fortsatt bra stickkväll. Kramisar

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Jag gillar tvåändssticknig, det är så himla kul att leka med färger & olika maskor. Allt man gör blir så enormt snyggt, helt av sig själv :) Om du vill har du en award att hämta i min blogg!

  SvaraRadera
 4. Ja, får ni chansen så gå en kurs! Jätteroligt med tvåändsstickning och resultatet blir verkligen snyggt! Men som sagt, det kräver lite tålamod... ;)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du gillade tvåändsstickning! Jag ska själv gå kurs nu i maj den 22-23 med www.stickkurs.se!

  Det blir en bit att åka, till Vaxholm, jag bor i Umeå, men de har ordnat med övernattning och all mat, så det ska bli superkul//Längtar

  SvaraRadera