onsdag 14 juli 2010

Äntligen!!!


Eller snart i alla fall... Snart får alltså även jag semester!

Och den kommer att inledas med en tvåveckors yogaretreat på Kreta!

Målet är att förfina Ashtanga yogans första serie och att träna på drop backs. När jag kan komma upp till stående igen efter bakåtböjningen är jag redo att ge mig på andra serien! :)

Och när jag inte yogar eller är på stranden kommer jag ligga i en av hängmattorna på tavernan och filosofera över livet...
Och så klart kommer det även bli lite stickning! Med tanke på värmen kommer jag nog mest hålla mig till bomullsgarner och ska börja med att färdigställa min första Little Sister's dress (Ravelrylänk).
Ett enkelt och roligt mönster helt utan sömmar (=me like alot!!). På grund av garnets tjocklek (Rowan purelife 100 % ekobomull färg 990 och 992) har jag fått räkna om mönstret lite för att få rätt storlek på klänningen.


Jag har även några nystan BC Garn Allino (50 % bomull, 50 % lin, färg 14,16, 17, 20) i glada färger så jag funderar på att göra ytterligare en babyklänning i samma mönster men med lite olika färger på ränderna på oket och kanten längst ner.


Även min enörda Elijah får nog följa med för att få lite armar och ben och kanske ytterligare ett öra, trots att den är stickad i restgarner av alpackaull.Ja, det här är alltså mina inledande semesterplaner och därmed blir det även semester på bloggen några veckor!

Namaste mina vänner!

1 kommentar:

  1. Hej! Hoppas att du har det bra på Kreta! När du kommer hem kan du väl maila mig din adress så kommer en vinst från VM-stickningen på posten. Just nu är jag ute på havet men skickar den så fort jag kommer hem! /Petra petrao (at) live.se

    SvaraRadera