lördag 5 mars 2011

Still light tunic - del 2


Min Still light tunic växer så sakteliga fram. Nu börjar det bli ganska många maskor på stickorna, men garnet är väldigt lätt så det är fortfarande behaglig och rogivande stickning. :)

1 av 8 nystan uppstickat.
2 av 8


3 av 8

5 kommentarer:

 1. Vilket jätteprojekt du har dragit igång! Men den såg jättefin ut så jag förstår dig. Jag borde också lämna vant- och sjalträsket och ge mig på något större.
  Sarah

  SvaraRadera
 2. Inspirerad av dig har jag också köpt mönstret. Är lite fundersam över garnet. Är alpaka mjukt och skönt mot kroppen eller behöver man ha en topp under? Har aldrig stickat i Alpaka.

  SvaraRadera
 3. Roligt att kunna inspirera! Man är väl iofs olika känslig, men jag upplever garnet som mjukt och skönt, men man kan kanske ändå vill ha ett linne eller nåt under, för det känns som att den kan bli lite för genomskinlig annars... Men den är väldigt lätt och härlig så det kommer nog nästan inte kännas som att man har något på sig alls! ;)

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt svar. Jag har köpt ett nystan Alpaka som ska bli muddar så jag kan känna kvaliteten. Trillade dit på ett mönster till, Turmeric:)

  SvaraRadera
 5. Imponerande!
  Jag har också spanat in den där men det finns inte en chans i världen att jag skulle orka avsluta den! :)

  SvaraRadera