tisdag 12 november 2013

Oj vad tiden går fort ibland...Det är nu mer än ett halvår sen mitt senaste inlägg och mycket har hänt sen dess. Jag har bl a sålt min lägenhet i Stockholm och flyttat till Malmö och väntar en liten bebis i december! Väldigt stort och spännande! Jag har mått toppen hela tiden fram tills för några veckor sen och är nu förpassad till soffan/sängen ett par veckor till att börja med. Min första tanke var så klart - massor av sticktid! Men tyvärr har min högerhand börjat domna och sticker i fingrarna (karpaltunnelsyndrom) så det blir inte så mkt stickat som jag skulle vilja. Men några varv här och där och om inte annat kan jag ju blogga allt som jag faktiskt stickat sen i april, som jag varken lagt upp här eller på ravelry =)

Och på stickorna nu är ett par bebisbyxor från boken Babystickning på stickor 3 som verkligen kan rekommenderas! Detta är det tredje mönstret jag stickar ur boken och kommer absolut inte bli det sista. Det är nog första stickboken jag känner att jag faktiskt vill sticka ALLA mönster ur! 

Byxorna är stickade i Strikkebogens Yaku 4/16. 100% superwash ull. Resultatet blir väldigt jämt och fint och finns i massor av härliga färger. Jag har köpt garnet på Litet Nystan i Stockholm som ligger på samma gata som jag bodde på. Vet inte riktigt hur jag ska överleva nu när jag inte bara kan kila ner till garnaffären när helst andan faller på....? Så är det någon som har tips på bra garnaffärer i malmö tar jag tacksamt emot dessa!
5 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Och jättegrattis till kulan. Hoppas att du mår bättre snart.
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt att se/höra av dig. Hoppas på att få se allt fint du gjort sedan sist. Grattis till Bebisen!

  SvaraRadera
 3. Så söta bebisbyxor!

  SvaraRadera
 4. Du får väl komma på återbesök då och då :) Och det finns garn i Skåneland också, och nu har du ju onekligen närmare till fina affärer i Köpenhamn...

  SvaraRadera
 5. Jag lovar att komma på besök Karin! Och får jag garnpanik kanske det går att lösa med en distanbeställning :)

  SvaraRadera