lördag 9 april 2011

Inspiration


Det har varit lite mycket på sista tiden och blogginspirationen har varit lite låg, men såklart har jag fortsatt att sticka så nu vet jag inte riktigt var jag ska börja blogga...

Men som vanligt har jag fått mycket inspiration av Maria (aka Handmade) så varför inte börja där! Den här gången blev det ett par Hedera- strumpor med Handmades picotkant.Garn: Regia Silk (fg 33290) ca 60 gr
Stickor: 2,5

Och så vill jag passa på att säga stort TACK för en fin award från just Handmade! Den är helt enkelt en uppskattning till oss mindre bloggare. Det enda som medföljer är att skicka den vidare till 5 andra bloggare med mindre än 100 följare och det gör jag ju så gärna! Det är så roligt att läsa andra små bloggar och få inspiration och även få kommentarer av andra som hittat inspiration från min blogg! Inte helt lätt att veta vilka om har färre än 100 läsare eftersom alla inte har en sån där ruta som man ser det, men jag vill iallafall ge denna till:


Monstermönster - Liksom monstermönster älskar jag små monster och är väldigt fascinerad av hennes både stora och små skapelser.

Kyrkkaffe - För många fina ideér och insatser för andra.

Lisas garnkorg - För fina tröjor, sjalar, vantar, mössor, ja det mesta helt enkelt...

Aviga och 2 räta - Alltid lika inspirerande kreationer, inte bara stickat och virkat utan även lite sytt!

Nyster - Två fina tjejer som går en stickutbildning på Sätergläntan i Dalarna och som bloggar om skolan där man får följa alltid kardning till färgning av garn!


4 kommentarer:

 1. Grått är inte fel! Underbara strumpor.

  SvaraRadera
 2. Stiliga strumpor! Och vilken underbar liten tös längre ner på sidan! Jättesnygg kappa och basker, helt underbara!

  SvaraRadera
 3. Jättefina sockar. Kul att du har fått lite tid igen för att dela med dig av det fina du gör.
  Sarah

  SvaraRadera
 4. Åh tack tack tack för awarden!
  Underbara strumpor har du gjort.
  Jag önskar att jag blir kvitt min rädsla för strumpstickning nån gång!

  SvaraRadera