söndag 11 april 2010

Nytt rekord!

Två avslutade projekt på en och samma dag! :D

Great weekend mitts i M&K Eco Baby Ull.

Mycket rolig stickning, men lite väl mkt efterarbete i form av montering och dekorationsknappar för att jag ska vara lockad av att göra flera par så här direkt efter.
Andrea's shawl i Drops Delight och Alpaca i storlek small, med betoning på small... Passar nog snarast till ett litet barn.

Men mönstret var roligt att sticka, så det blir nog en till alldeles snart, men då i några storlekar större så att jag kan ha den själv!Hm, kanske bör nämna att jag även hunnit påbörja tre nya projekt idag; två par nya babytossor och koftan från Järbo som jag köpte garn och mönster till redan i februari; bra stickdag!2 kommentarer:

  1. Nu är min Haruni bloggad! :) Kan meddela att du stickar sjalen på min willdo-lista! - Andrea är ju hur läcker som helst!! Jag funderar på att sticka den i bubbelgumsrosa alpacka. Ser så kul ut att sticka åt "fel" håll. :)

    SvaraRadera
  2. Roligt! Då ska jag genast spana in bloggen!

    Ja, Andrean var underbar att sticka!! Om du ska sticka i Drops alpacka rekommenderas att du gör storlek L för den här i storlek S (sticka 4) blev verkligen mini! ;)

    SvaraRadera