torsdag 20 maj 2010

Dags att packa väskan...


Imorgon drar jag till Gotland och på lördag är det invigning av min bröllopssjal! Hurra!! Men det innebär också att jag borde packa ikväll, vilket absolut inte är en av mina favoritsysselsättningar. Är nog världsbäst på att skjuta på det in i det sista... Men hur eller hur är iaf det viktigaste packat redan nu! :)


Garn och mönster är från Sandnes Garn i Norge som jag köpt hos Britts butik. Garnet är ett ullgarn (80 % ull, 20 % nylon) i färgerna 1032 och 1042, och mönstret är SISU barn 1001. Inspiration till detta projekt kommer från Ginas stickverkstad.


6 kommentarer:

 1. Oj, så söt barnkofta!
  Lycka till med invigningen av bröllopssjalen, du kommer att bli jätte snygg i den.

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för hjälpen, nu har jag mönstret i men hand! Hur många gram garn gick det? Jag har 100 g Kidsilk och undrar om det räcker? Ha så jättetrevligt på Gotland och bröloppet, du kommer att vara jättefin i din sjal!

  SvaraRadera
 3. Mia - Precis hemkommen från bröllopet och har haft en underbar helg och var väldigt nöjd med sjalen! Jag använde 2 nystan Rowan Kidsilk Haze (25 g = 210 m per nystan) och har 17 hela blad i översta raden. Sjalen mäter ca 170 cm i övre kant, så den är ganska stor... Lycka till med sjalen och ser fram emot att se den på din blogg! Vad blir det för färg förresten?

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag undrar om du säljer dina fina tossor någonstans? Eller om du säljer mönstret till dem? De är superfina!!
  M v h Linn

  SvaraRadera
 5. Linn - Tack! Planen är att sälja tossorna via bloggen så småningom, men än så länge går det bara att beställa via mejl: bycaloweena@gmail.com.

  Av tossorna i inlägget 14 april finns de båda tossorna med rosetter kvar, samt de helgröna och de gråa med svart mudd. Har du andra önskemål vad gäller färgkombinationer, med eller utan rosett eller spets är det bara att meddela det så ska jag se vad jag kan ordna! 150 kr per par + porto för tossor utan rosett/spets, 175 kr per par + porto för de med rosett/spets.

  Hälsningar C

  SvaraRadera
 6. Tack, då räcker nog mina 100g gott och väl! Den kommer att bli blå!

  SvaraRadera