onsdag 11 augusti 2010

Semesterstickning - tema födelsedagar


Börjar mot min vilja inse att semestern redan lider mot sitt slut... Men ännu återstår några dagar av total frihet och dessa dagar tänkte jag bl a utnyttja genom att sammanfatta semesterstickningen.

Och varför inte börja på temat födelsedagar?!

Lilla Babar (Elijah) blev tillsammans med några Babarböcker en 3-årspresent till min kära lilla gudson. Av bilden nedan att döma verkade dock gudsonen mest imponerad av Babarböckerna... En liten tröst iaf att gudsonens stickande mormor G var imponerad av min Babar ;)

I bakgrunden av bilden kan man även se en väldigt fin stickad blårandig tröja till födelsedagsbarnet av nämnda mormor G.


Och gudsonens lillasyster fick kappan och baskern i 1-årspresent och jag tror minsann att hon verkar nöjd med knappvalet! Däremot är det där med att ha nåt på huvudet överskattat om man frågar henne, så det gäller att vara snabb med kameran... ;)


Och på min egen födelsedag fick jag (förutom en underbar överraskning med besök i storstan av föräldrarna!) ett Knitpro Delux set av mina bröder som jag redan är barnsligt förtjust i... :)

4 kommentarer:

 1. Vilka fina presenter! Dina bröder kom väl ändå inte på att köpa KnitPro-tipparna själva? I så fall kan vi byta! ;)

  SvaraRadera
 2. Bröderna är oerhört lyhörda. //S

  SvaraRadera
 3. Haha!!! Nä, det är som "anonym" skriver ovan, de är oerhört lyhörda... ;)

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅhhh vilken söt elefant!!!! Den vore det kul att ha mönster på (hint, hint!...) Allt bra med dig? Själv har jag börjat på Sätergläntan nu och känner på mig att det kommer bli ett jätteroligt år! Tänkte försöka starta en blogg med min kompis också, och hoppas att den kan bli lika fin som din!.. Ha det så fint! Kram Térèse (Miriams & Ellinors syster)

  SvaraRadera