torsdag 29 december 2011

Tiden går fort när man har roligt...


Jag vet inte riktigt hur det gick till, men nu har jag varit ledig i en dryg månad! Och tiden har gått så fort att jag inte "hunnit" uppdatera bloggen en enda gång. Men nu så!!

Två av mina lediga veckor har jag spenderat i Goa, Indien, på en yoga retreat mer eller mindre avskuren från verkligheten.

Dagarna har inletts med en timmas meditation/andningsövningar och därefter två timmar ashtanga yoga. På eftermiddagarna har vi haft ytterligare två timmar där vi testat olika former av yoga och teknikklasser, t ex acro yoga =)

Och efter 5 h meditation och yoga per dag blir man ganska mör och bra på att göra ingenting... Självklart hade jag med stickningen, men det blev inte många varv stickade... Men det håller jag på att ta igen nu!

Veckan innan jag for beställde jag garn och mönster till en liten värmande väst/kofta att ha med mig till Indien eftersom det är lite svalt vid sjutiden på morgonen när meditationen började. Den värmde också gott på en morgonpromenad!


Garn och mönster (Round about) kommer från ett danskt märke Gelisk som jag köpt hos Litet nystan. Västen är stickad med stickor 4,5.

Mönstret var lite knepigt att förstå, särskilt de första varven, men när man väl fått ordning på det var det ett väldigt roligt mönster och jag är sugen på att sticka en till!

3 kommentarer:

 1. Men åh, vilken fin väst! Och vilken snygg bränna modellen har....
  Vad roligt det låter med en Yoga-"semester". Jag hade väldigt bestämda åsikter om yoga innan jag hade testat (så är det väl lite till mans vad det än gäller?) men efter att jag hade gett det en chans så ändrade jag uppfattning helt! Tyvärr, bor man lite i skogen finns det inte så yogaklasser att ta...
  Kul att du är tillbaka.

  SvaraRadera
 2. Oj så härligt det låter med yoga i Indien.. Skulle passa mig det där, först lite träning/yoga och sen bara göra INGENTING. Det bästa som finns :)
  Så fin väst du gjort! Tycker också det är kul att "höra" från dig här igen...

  SvaraRadera