onsdag 1 februari 2012

Januarikyla

Mina nya pulsvärmare ur Johanna Wallins bok Sticka mera småvarmt har också varit klara i flera veckor, men först nu fastnat på bild. Jag var rädd att jag skulle tröttna på att sticka åtta (!!) likadana snoddar till flätorna längst upp på mudden, men det gick faktiskt snabbare än vad jag trodde och jag är väldigt nöjd. Mönstret är väldigt enkelt och faktiskt roligt trots sin enkelhet. Kommer bli mer ur denna bok! 


Muddarna är stickade i Plassard Pop3 på stickor 2,5. Istället för totalt 80 maskor för mudden stickade jag med 60 maskor. 

4 kommentarer:

 1. Ser jättefina ut! Det är ju superskönt och snyggt med pulsvärmare!

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Pulsvärmare är så gott att använda.

  SvaraRadera
 3. Ja, det är väl så att det fina ligger i det enkla. Jag lånade boken på biblioteket för ett tag sen och jag gillade också den. Det får nog bli ett inköp av den.
  Vi fick för ett tag sedan en award och den skulle ju vidare och naturligtvis skulle den ju till dig, du som fick in mig i blogglandia. Du får naturligtvis göra som du vill med den. Att detta kommer först nu beror på att jag inte har kunnat lämna kommentarer hos dig på ett tag.
  Kommer du att gå på sy- och stickmässan?
  Sarah

  SvaraRadera
 4. Hej Sarah!

  Vad konstigt att det inte har funkat med kommentarer?! Hoppas det funkar som det ska nu igen! Jag tror jag ska till stickmässan! Ska du? :)

  /Carolina

  SvaraRadera