söndag 28 april 2013

Nanook goes Pomegranate


Som ni vet blev jag aldrig kompis med min Nanook, så den har nu repats upp och blivit en Pomegranate istället som jag är väldigt förtjust i! Rolig stickning och fint resultat med betydligt bättre passform för min kropp än Nanook. Som tur är är jag inte alls känslig för stickig ull direkt mot huden, vilket nog är ett måste för en Pomegrante i Kampes 2-trådiga ullgarn... ;)


Efter en del froggande slutade det med storlek XS och stickor 3, men funderar på om jag eventuellt ska repa upp mudden längst ner och minska antal maskor och gå ner till stickor 2,5. När den är nyblockad sitter den perfekt, men insåg redan efter en dag att den blev något stor längst ner... Well well... Jag tror jag använder den ett tag i nuvarande skick så får vi se om jag orkar göra om den ytterligare en gång... ;)


(Nanooken innan den repades upp och blev en Pomegranate).

4 kommentarer:

 1. Jag tycker faktiskt Pomergranaten blev bäst. Garn och mönster jobbar fint ihop i den. Väldigt fin definition på mönstret. Grattis till en fin tröja! Har aldrig stikat i Kampes själv men jag har hört att det håller väldigt bra, så du lär ha en tröja som håller läääänge. :)

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte i och för sig att Nanooken var fin, men helt rätt att göra något annat av den om den ändå inte skulle användas! Och Pomegranaten är verkligen urläcker, snyggt jobbat!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jättefin, kul att du blev nöjd!

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar och jag vet att det var längesen du bloggade. Jag saknar dig! :) Kram!

  SvaraRadera