måndag 19 september 2011

Vad hände?!

Det är iofs med varma känslor som jag välkomnar hösten, men står ändå frågande inför vad det var som hände...? Nyss var det maj med spirande vårkänslor, rosévin på uteserveringar, ljuvliga midsommar- och semesterplaner och vips är det mitten på september...?! Lite svårt är det att hinna med i tanken.

Men jag älskar hösten och njuter av att få plocka fram varma stickade tröjor, halsdukar, sockor och vantar och längtar efter härliga höstpromenader. Och såklart många långa kvällar av stickfrossa omgiven av stora mängder härliga garner och inspirerande projekt! <3

Och även om bloggandet legat nere under sommaren har jag fortsatt att sticka, men i sanningens namn har jag nog inte avslutat så många projekt under sommaren. Däremot har jag nog slagit personligt rekord i antal pågående projekt, så det finns onekligen en del att frossa i under hösten... Hur goda intentioner jag än har att avsluta ett projekt innan jag påbörjar nästa bubblar det konstant upp nya idéer som jag bara måste testa omedelbart!

Och tyvärr är Second Sock Syndrome en oundviklig konsekvens av alla dessa bubblande måsten...


Men ett par tunna höstsockor är iaf redo för att användas! Mönstret heter Burning Stripes och sockorna är stickade på stickor 2,5 i Crazy Zauberball (fg 2092) varvat med ett brunt 4-trådigt ullgarn som jag köpt på Litet Nystan.2 kommentarer:

  1. Vad kul att höra från dig! Jag har saknat dig! Det är ett par fina strumpor du har gjort! Min sambo har önskat sig ett par sådanna i Drops Delight. Jag får se när jag får gjort det :)

    SvaraRadera
  2. Fina sockar och jättefint linne! Gillar också hösten med mörka stickfrossakvällar!
    Miastickar

    SvaraRadera