onsdag 7 mars 2012

30 Diamonds


Idag kom den efterlängtade härvan med Colinette JitterBug med posten och nu kan jag äntligen sätta igång att teststicka Marias (Pyssel och knåp) 30 Diamonds!

Färgen (Ginger Cinnabar 164) var kanske inte riktigt det jag hade tänkt, trodde den skulle vara mer senapsgul än orange men tror det kan bli fint ändå.


Och såklart kunde jag inte låta bli att kasta mig över härvan och börja nysta och sticka direkt! Nån timma senare var Body set up chart klart och det ser ut att bli en riktigt riktigt snygg sjal! :) 

Och risken är stor att jag kommer att vara väldigt väldigt trött imorgon, mönstret är beroendeframkallande... 

4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt!! Jag ser verkligen fram emot att se ditt färdiga resultat. Det var rätt kul med den där fäargen. Jag köpte en gång en exakt likadan härva och trodde att den skulle se helt annorlunda ut. Den blev iallafall en Ishbel men min mamma fick den eftersom hon passade så himla bra i den färgen. Den är jättefin men bilden på Garnkorgen ser helt annorlunda ut!

  SvaraRadera
 2. Roligt att du gjort samma "misstag", som sagt den är fin men inte alls som på bilden på Garnkorgen.

  Sjalen växer fram och mönstret (diagram) går lekande lätt att läsa! Just nu mest frustrerad över att jag måste gå o jobba... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åhh jag måste också göra en sån där. så himla fin är den ju. väntar bara på mönstret :P Men du. vart beställte du garnet? :)

  SvaraRadera
 4. Ja, kan verkligen rekommendera att sticka sjalen! Både garn och mönster är toppen! Jag beställde mitt garn via www.garnkorgen.se De är supersnabba med att skicka garnet! Lycka till! Ser fram emot att se din version såsmåningom!

  /C

  SvaraRadera