torsdag 1 mars 2012

Lady February - remake part two...


Min Lady February blev klar i november 2010 (!), men är fortfarande oanvänd... Jag gillade aldrig de vida trekvartsärmarna så koftan har blivit liggande.

Jag tycker väldigt mkt om färgen och knapparna och det känns lite tråkigt med en hemmastickad kofta som ligger oanvänd. Och för ett par månader sen tog jag tag i koftan igen och gjorde om EN ärm... Och sen blev den liggande några månader igen. Fortfarande oanvänd av förklarliga skäl.

Men nu är det dags! Min Lady February är mitt 12under12under12-projekt för mars, så senast vid utgången av mars ska jag inviga min nygamla kofta :)

3 kommentarer:

 1. Den kommer säkert att bli en favorit, jag gjorde min med långa ärmar och den är välanvänd.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Tror jag med! Jag stickade också en med långa armar och har använt den jättemycket :-)

  /Mia

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att bli klar med ett så pass gammalt projekt! Vad kul att du vill teststicka! Vad föredrar du? Sticka efter diagram eller skrivna instruktioner? De skrivna instruktionerna är teststickade en gång av en kompis och diagrammen är bara teststickade av mig själv.

  Jag har stickat den i 150g Colinette Jitterbug och jag har stickat en till i 100g Malabrigo sock. Den är stickad på stickor 3,5 och det är en ganska snabb stickning.

  Du kan väl maila mig din mailadress pysseochknap (snabela) gmail (punkt) com så kan jag maila det jag har hittills.

  Kram på dig!

  SvaraRadera