söndag 28 februari 2010

OS redan slut?!

Vad hände egentligen?! Kändes som att det nyss var invigning... Jaja, det är väl bara att konstatera att det inte blev guldmedalj till mig. Lyckades ju inte riktigt ro i land mitt OS-mål att avsluta alla UFOn... Men en bronspeng eller iaf en hedervärd fjärdeplats liksom Anna Haag, Maria Pietäli-Holmner m fl tycker jag nog att jag värd, för jag gjorde så gott jag kunde och många projekt blev faktiskt avslutade.

Det som återstår är framför allt vantar och sockor som drabbats av SSS (second sock syndrome) och saknar make, som t ex dessa...

Funderar på att lösa det genom matchmaking på Stickameras 1/2 par sockbyte som har sista anmälningsdag idag! Det går till så att man stickar en socka och sedan skickar man sockan, mönstret, stickorna och resten av garnet till en annan person som då bara behöver sticka en socka = problemet löst!!!

Samtidigt får jag ju iofs en annan socka skickad till mig, men då behöver jag ju bara sticka en socka i ett nytt spännande mönster! Grymt fiffigt!

Men jag har ju fortfarande några timmar på mig ikväll till femmilen och hockeyfinalen!

3 kommentarer:

 1. Hej, tack för kommentaren! Det är ett gissel med dessa makar! Men jag hoppas att lösningen är magic loop så man kan sticka båda samtidigt men jag tror inte att det är så lätt om man använder flera färger. Jag har testat att sticka en på magic loop med 2 olika färger och jag tyckte det trasslade sig. Tänk då om jag hade 2 strumpor x 2 färger på! Ojojoj!

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren till min Damson! Känner igen det där med socka nr 2. Jag är helt hopplös!! Därför har jag gått med i sticka mera´s byte. För det är ju kul att sticka en socka!

  Tycker absolut att Damson är värt ett försök. Lovar att hjälpa dig om det skulle trassla! ;) Men så mycket fint som du stickar så tvivlar jag på att den skulle krångla för dig. Den är verkligen busenkel.

  SvaraRadera
 3. Tack själva! :)

  Har studerat videoklipp och beskrivningar för magic loop ikväll och ska nog våga mig på det så snart jag införskaffat garn till ett par sockor på beställning av min bror. Verkar lite smålurigt, men det vore ju fantastiskt om det funkade att göra båda sockorna på en gång!!

  Stärkt av Marias kommentar om att Damson skulle vara busenkel har jag köpt mönstret via Ravelry och påbörjat med ett sockgarn och det ser faktiskt ut funka! :) Roligt!! Bildbevis kommer så småningom!

  SvaraRadera